Jurnaliștii Intact îl atacă pe ambasadorul SUA

Declaraţiile ambasadorului SUA la Bucureşti Hans Klemm privind acțiunile ANAF i-au pus pe jar pe jurnaliştii trustului Intact. 

Mircea Badea şi Radu Tudor au reacţionat destul de agresiv la părerea oficialului american potrivit căreia ANAF doar a acționat pentru a pune în aplicare o hotărâre judecătorească definitivă emisă de mult timp, informează B1 TV.

Primul care a reacționat la acest subiect a fost Mircea Badea. El a intervenit în emisiunea Alessandrei Stoicescu, susținand că tocmai a fost sunat de un cetățean american, care era scandalizat de declarațiile ambasadorului SUA, punctând faptul că declaraţia ambasadorului american i s-a părut impardonabilă şi scandaloasă.

Din studiourile Antenei 3, o reacţie a avut şi Radu Tudor. Jurnalistul susţine că poziţia ambasadorului Statelor Unite va da naştere unui sentiment anti-american în randul românilor. Mai mult poziţia lui Klemm ar duce la adevărate cutremure geopolitice, crede Radu Tudor.

”Gafe de genul celor ale ambasadei SUA nu fac decât să stimuleze sentimentul anti-american în România. Este ultimul lucru de care avem nevoie acum, abia așteaptă rușii să ne calce acum. Prostia Ambasadei americane stimulează sentimentele anti-americane”, a declarat jurnalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel