Jurnaliști români, TOP notorietate, clasament Avangarde

Mircea Badea, Mihai Gâdea, dar și Bogdan Chirieac sunt jurnaliștii cu  notorietate din România, potrivit unui barometru Avangarde.

Potrivit sondajului, au răspuns "da, îl cunosc" pe Mircea Badea 86% dintre cei chestionați, 82% au spus că îi cunosc și pe Mihai Gâdea.

De asemenea, 65% au spus că o cunosc pe Sandra Stoicescu, 64% pe Radu Tudor și Bogdan Chirieac, 62% pe Cozmin Gușă și pe Răzvan Dumitrescu, 59% pe Dana Grecu, 58% pe Mugur Ciuvică, Adrian Ursu și Rareș Bogdan, 55% pe Oana Stancu, 52% pe Andreea Crețulescu și 51% pe Lavinia Șandru.

Cea mai mică notorietate din lista prezentată de Avangarde o au Radu Banciu — 48% dintre cei intervievați au spus că îl cunosc și Sabin Orcan — 29%.

Cercetarea sociologică a fost realizată în perioada 21 — 29 aprilie, pe un eșantion de 950 de persoane de 18 ani și peste. Metoda de culegere a datelor a fost față în față cu respondentul, la domiciliul acestuia. Selecția gospodăriilor s-a făcut după metoda "random route", iar cea a persoanelor după regula "persoana care își aniversează ziua de naștere cel mai aproape de începutul anului". Eroarea maximă tolerată este de plus/ minus 3,18%, pentru un interval de încredere de 95%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel