EXCLUSIV  Juratul anului 2017. Horia Brenciu vs Smiley. Răsturnare de situație în emisiunile-CONCURS

DCNews a lansat un sondaj cu privire la părerea cititorilor în privința desemnării juratului anului din emisiune concurs. Lupta a fost una strânsă, iar rezultatul unul surprinzător. 

Conform sondajului, Horia Brenciu este în opinia românilor juratul anului 2017 în emisiunile concurs. El a fost votat de 16.66% din totalul celor aproximativ 10 000 de oameni care au votat. El este un showman și reușește să se impună în preferințele românilor fără să aibă o atitudine corozivă. El nu este un jurat tipic, care să primească un rol de dur, amuzant, sau de protectiv așa cum sunt ele distribuite în cadrul unor astfel de showuri. 

Pe locul doi, foarte aproape de Horia Brenciu s-a situat Smiley, cu 15.75 % din voturi. Diferența dintre primele două locuri a fost de sub 100 de voturi. Smiley, un cântăreț celebru, ale cărui piese sunt în permanență în heavy-rotation și cu forța Pro TV-ului în spate a fost învins de Horia Brenciu. Asta fără ca piesele celui din urmă să beneficieze de o promovare atât de puternică. 

Pe locul trei s-a situat Chef Cătălin Scărlătescu, cu 14.26 % din voturi. Chiar dacă mulți au spus că nu mai este la fel de simpatic după ce a slăbit, juratul de la "Chefi la cuțite" continuă să fie unul din preferații telespectatorilor.

Iată rezultatele complete ale sondajului: 

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel