Jurații ”Next Star” au amuțit în fața ei. Fetița asta este o minune-VIDEO

dan negru corina mihaila next star
dan negru corina mihaila next star

Carina Mihăilă este o fetiță superbă, în vârstă de 11 ani, care a poposit pe scena de la emisiunea ”Next Star” tocmai din Barticești, județul Neamț. Și bine a făcut că a ales să vină la Antena 1 pentru că jurații au îndrăgit-o din prima clipă.

Pistruiata Carina care se roagă la ”Doamni, Doamni” a câștigat cea de-a șasea ediție ”Next Star”. Copila are toate șansele să devină o mare actriță și asta datorită talentului său de-a dreptul incredibil. Lora, Maria Carneci, Pepe, Vasile Muraru și Connect-R – toți au fost fermecați de graiul dulce moldovenesc al micuței, dar și de carisma demnă de marile scene ale lumii. A jucat pe aceeași scenă cu maestrul Valentin Teodosiu și a câștigat cea de-a șasea ediție ”Next Star”.

Copleșit de emoție, Dan Negru a făcut la finalul emisiunii o fotografie cu drăgălașa Corina Mihăilă și a postat-o pe contul sau de socializare, alături de un mesaj emoționant.

”Mi s-a întamplat uneori să calc strâmb în televiziune, cu showu-ri proaste care făceau la vremea lor audiențe colosale! Trag speranța că Next Star îmi curăță câteva din păcătele celor 17 ani de televiziune! Și habar n-aveți câtă bucurie simt când văd ca cei mici habar n-au de "păcatele mele din tinerețe" pe care n-au apucat să le vadă la televizor...”, au fos cuvintele lui Dan Negru.

VEZI AICI MOMENTUL NEXT STAR/ CARINA MIHĂILĂ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel