EXCLUSIV  Jupiter aduce schimbări majore pentru o zodie. Daniela Simulescu: Nu vă așteptați că o să fie doar lapte și miere / video

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @vecstock
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @vecstock

Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens, a oferit previziuni complete pentru zodia Gemeni. 

Potrivit Danielei Simulescu, intrarea lui Jupiter în Gemeni va amplifica atât lucrurile bune, cât și pe cele care nu merg bine. Nativii acestei zodii nu trebuie să se aștepte la o perioadă perfectă. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

„Jupiter intră astăzi în semnul vostru. Mercur, guvernatorul vostru, intră săptămâna viitoare tot în semnul vostru. Soarele e acolo, Venus e acolo, o bucurie!

Din când în când, teoria e ce ne dorim, dar practica, de cele mai multe ori, lasă de dorit. Când citiți că intră Jupiter într-un anumit semn, teoretic pare că totul o să fie minunat pentru semnul respectiv, dar Jupiter amplifică totul, amplifică și lucrurile care merg și pe cele care nu merg.

Așa că să nu vă așteptați că o să fie neapărat doar lapte și miere, ci să aveți în vedere următorul fapt: Jupiter vă sprijină, de exemplu, când aveți o criză. Dacă nu ar fi fost Jupiter ați fi depășit mai greu criza respectivă. Mai este ceva. Orice eveniment, care poate părea o criză, este o mare oportunitate și nu trebuie să ratați acest detaliu.

Cu Jupiter în semnul vostru, e nevoie de expansiune, de primul pas. Viața voastră, în iunie 2025, nu mai are voie să arate cum arată acum. Trebuie să fie o îmbunătățire pe minim un plan, iar pentru asta aveți nevoie să învățați ceva, să vă extindeți, să îndrăzniți, să cereți, să vă permiteți să visați.

Jupiter vă cere să rămâneți încrezători și optimiști, indiferent de ce se întâmplă în viețile voastre. Jupiter va face careul cu Saturn, la un moment dat, ceea ce  înseamnă că momentele acelea mai dure, mai neplăcute, acolo veți crește, în presiune și în tensiune.

Jupiter vă invită să aveți mai multă grijă de sănătate și, pentru că și Mercur se apropie de Uranus, în casa a 12-a, mulți dintre voi ar trebui să acordați atenție suplimentară sănătății voastre și a celor din jur.

Uitându-mă la întreagă configurație, aducându-mi aminte că Soarele se află lângă Venus, trebuie să vă dați seama ce vă place vouă. Nu contează restul lumii, contează cine sunteți, ce vă place, ce vă definește, ce știți că puteți. E foarte important ca voi să vă acceptați limitele. Trebuie să vă recunoașteți și bunele și relele și pregătiți-vă de o vară plină de evenimente și destul de agitată!", a spus Daniela Simulescu. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel