Emoționant. Cine e tatăl puștiului din imagine de la "Junior Chef"

Dintr-un centru de plasament, a ajuns direct în platoul „Junior Chef". Este povestea unui puști căruia îi place foarte mult să gătească.

Băiețelul din Austria este fiul unui fost concurent de la "Top Chef", Alexandru Balog. Și dacă cei mai mulți prichindei moștenesc talentul culinar de la mamă sau de la bunică, Cristopher s-a inspirat de la tatăl său.

Sfaturile părintelui au fost dintre cele mai bune pentru că familia Balog deţine un Bistro în Sibiu. Legătura dintre cei doi este una specială, care a devenit mai puternică din cauza unor probleme cauzate de separarea părinţilor.

După divorţ, Christopher a rămas în Austria cu mama sa, dar la câteva luni, autoritatea tutelară din Viena l-a luat pe puşti şi l-a mutat într-un centru de plasament. Balog, tatăl său, s-a luptat cu autorităţile austriece prin judecătorie şi a reuşit să-şi recapete fiul. Astfel, cei doi au petrecut foarte mult timp împreună, în bucătărie, şi au împărtăşit pasiunea pentru gătit. Christopher mărturiseşte că este hotărât să-i cucerească pe cei trei juraţi la „Junior Chef", în ediţia de luni, de la 20:30, la Antena 1: „Dacă tata a fost, eu o să câştig", mărturiseşte Christopher.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel