EXCLUSIV  Jungla Urbană, concurs de indicii pentru supraviețuire în oraș

Tinerii  din Jungla Urbana la inceputul concursului
Tinerii din Jungla Urbana la inceputul concursului

Reprezentații Asociației de Sprijin Comunitar ACS au povestit, la emisiunea Junga Urbană, pe DC News despre cel mai interactiv proiect de orientare urbană dedicat tinerilor și despre Consiliul Local al Tinerilor. 

Loredana Dinu, președinte al Asociației de Sprijin Comunitar ACS din Piatra Neamț, a explicat cum voluntariatul a devenit și pentru tinerii români o activitate dezirabilă. "Pentru tineri, interesul pentru voluntariat este foarte mare. A început să conteze atunci când se duc să acceseze niște studii superioare în străinătate. Tinerii descoperă că pot să facă ceva cu timpul liber și se atrag unii pe ceilalți și dacă găsesc o activitate care să le placă mai vin și cu alții", a spus aceasta.

Jungla Urbană, cel mai așteptat proiect al anului

Robert Băltog este un tânăr ales în funcția de viceprimar în cadrul Consiliului Local al Tinerilor din Piatra Neamț, structură asociativă coordonată de Asociația de Scrijin Comunitar ACS care face public inițiativele tinerilor din oraș. El a oferit câteva detalii despre concursul Jungla Urbană. "Este cel mai mare proiect al Consiliului Local al Tinerilor. El a început în 2009 și se desfășoară  de atunci în fiecare an.

Concursul a evoluat, anul acesta la ediția a 8-a au fost 50 de echipe participante a câte patru membri, în total 200 de participanți. Anul acesta am avut și cel mai mare număr de voluntari, 100 cu tot cu consilierii. Acest proiect este cel mai mare din țară de acest tip și l-am intitulat așa pentru ca tinerii care vor să supraviețuiască în jungla urbană să se implice. Și-au dat seama că este o provocare", a spus acesta. 

Mara Elena Gheorghe se ocupă de PR-ul pentru Jungla urbană și a descris despre ce este de fapt vorba în acest concurs. "Indiciile sunt de fapt informații care duc echipa la următorul punct pe ideea de ghid orientare turistică. Ei primesc niște bilețele pe care sunt scrise aceste indicii", a explicat ea oferind și câteva exemple.

Vezi aici detalii despre concursul Jungla Urbană:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel