Juncker îl felicită pe Grindeanu și îndeamnă la continuarea 'direcției pozitive' din România

Elena Badea / 06 ian 2017 / 14:17 Salveaza PDF Comentarii
Jean-Claude Juncker
Jean-Claude Juncker

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, l-a felicitat pe Sorin Grindeanu pentru învestirea în funcția de premier al României, exprimându-și în același timp dorința de a vedea continuată 'direcția pozitivă' din România în ceea ce privește "un guvern stabil, creșterea economică solidă, productivitatea tot mai mare, creșterea nivelului de trai și un sistem de justiție independent care poate susține lupta împotriva corupției".

"Vă felicit călduros pentru numirea în funcția de premier al României", a scris Juncker pe contul său de Twitter.

"Este o perioadă importantă pentru România și Uniunea Europeană", a adăugat el, potrivit Agerpres.

"Așteptăm cu nerăbdare continuarea direcției pozitive din România în ceea ce privește "un guvern stabil, creșterea economică solidă, productivitatea tot mai mare, creșterea nivelului de trai și un sistem de justiție independent care poate susține lupta împotriva corupției", a subliniat Juncker în mesajul său.

El a mai spus că Bruxellesul rămâne un 'partener de încredere' în aceste 'angajamente', prin "sprijin financiar, expertiză tehnică și prin prezența noastră pe teren".

Juncker a afirmat de asemenea că este nerăbdător să lucreze cu nou parlament și cu noul guvern și să "celebrăm împreună în 2017 împlinirea a zece ani de la aderarea României la Uniunea Europeană".

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25