Urmărește emisiunea live


Juncker ar avea probleme cu băutura: "Coniac la micul dejun"

Jean-Claude Juncker este pe punctul de a fi nominalizat președinte al Comisiei Europene în ciuda îngrijorărilor referitoare la stilul său de viață, în particular problemele cu alcoolul.

Diplomați europeni se pare că au ridicat problema privind consumul excesiv de alcool al lui Juncker în timpul unor reuniuni la nivel înalt, spunând că "mic-dejunul său este coniacul".

Un oficial al Bruxelles-ului a declarat pentru cotidianul britanic Daily Telegraph: "Problema consumului de alcool a fost ridicată de un număr de lideri europeni după alegerile europarlamentare".

Despre Jean-Claude Juncker au apărut diferite zvonuri care spuneau că acesta bea în cadrul întâlnirilor pe vremea când era șeful Eurogrupului.

Potrivit Financial Times, unii oficiali susțin că alcoolul nu-i afectează judecata, dar sunt de părere că ar putea complica aspectele referitoare la administrație,  inclusiv în ceea ce privește dezorganizarea specifică întâlnirilor care se întind până târziu în noapte.

Jean-Claude Juncker a negat vehement în trecut că ar avea probleme cu băutura.

Nominalizarea viitorului șef al UE este unul dintre punctele fierbinți ale summit-ului care se desfășoară joi și vineri la Bruxelles. Jean-Claude Juncker este pe punctul de a primi acordul celor mai mulți lideri europeni, în ciuda opoziției ferme a premierului britanic David Cameron.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel