Jules Bianchi, Formula 1: Pilotul echipei Marussia, la spital în stare de inconștiență

Pilotul de Formula 1 Jules Bianchi s-a rănit serios în timpul Grand Prix-ului Japoniei, desfășurat în condiții de umiditate.

Pentru Bianchi, cursa a luat sfârșit cu nouă lapuri mai devreme. El a fost transportat în stare de inconștiență la spitalul Mie University, aflat la 16 kilometri distanță.

Bianchi, pilot al echipei Marussia, este absolvent al academiei Ferrari. Pilotul Felipe Massa l-a însoțit la spital.

Cu un tur în urmă, Adrian Sutil (Sauber) a ieşit de pe circuit, iar maşina sa a fost tractată de un vehicul auxiliar. Pilotul german a ieşit în regulă din monopost, însă peste un tur, în turul 44, stewarzii au arătat steagul roşu, iar cursa a fost oprită. Nu a existat nicio imagine a unui accident, însă motivul a fost dezvăluit imediat: Un accident serios al francezului Jules Bianchi (Marussia), care s-ar fi lovit de maşina care tracta monopostul lui Sutil, potrivit pilotului german de la Sauber, potrivit Pro Sport.

”Accidentul meu şi cel al lui Bianchi au fost foarte similare. Din păcate, el a avut mai mult ghinion. Acest viraj e unul dintre cele mai periculoase, mai ales când plouă, iar asfaltul e umed. Spre finalul cursei, a devenit şi uşor mai întunecat, e posibil ca această cursă să se încheie mai devreme. În aceste condiţii, cred că era mai bine să se încheie”, a declarat Adrian Sutil, pilotul al cărui monopost era recuperată de maşina de siguranţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel