Judecătorul Stan Mustață, atac cerebral în arest

Stan Mustata
Stan Mustata

Judecătorul Stan Mustață, acuzat de Laura Codruța Kovesi că ar fi încercat să tergiverseze dosarul lui Dan Voiculescu, a suferit un atac cerebral în arest. 

Stan Mustață este în spatele gratiilor de la sfârșitul lunii aprilie, când a fost acuzat de procurori că ar fi luat bani pentru soluționarea favorabilă a unor dosare. 

Avocatul judecătorului, Lorette Luca, susține că Stan Mustață a suferit un atac cerebral în arest: "Un cheag de sânge a blocat o arteră şi doar intervenţia foarte promptă a colegilor de cameră şi, evident, a gardianului de serviciu a reuşit să-l aducă în stare de funcţionare".

În 11 august, şeful DNA, Laura Codruţa Kovesi susţinea într-un interviu, că Stan Mustaţă ar fi încercat să tergiverseze procesul lui Dan Voiculescu: "A fost un moment important în cursul dosarului faptul că un judecător suspectat de fapte de corupţie nu a mai participat la judecarea acestui dosar, el a tot tergiversat judecarea procesului şi a acceptat excepţiile etc. Deschiderea dosarului faţă de Stan Mustaţă nu a avut legătură cu modul în care judeca dosarul Voiculescu. E adevărat că în cazul monitorizării care s-a făcut a rezultat că acest judecător s-a antepronunţat pe acest dosar şi spunea că vrea amânarea dosarului după decembrie 2014. Exista riscul ca acest judecător să nu-l termine niciodată". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel