Judecătorul Mustață a murit. Avocată: Sistemul a reușit să îl înfrângă

CCR
CCR

Avocata Lorette Luca a povestit, la Antena 3, la ce tratamente improprii a fost supus judecătorul Mustață în regimul penitenciar până când a survenit moartea în urma unui infarct.  

Avocata a declarat că sistemul l-a dus la moarte pe judecătorul care nu a dorit să îl condamne pe Dan Voiculescu. "Sunt bulversată, este o chestiune foarte dificilă. Sistemul a reușit să îl înfrângă pe judecătorul care a refuzat să dea sentința domnului Voiculescu fără probe. L-au plimbat prin trei spitale, l-au mutat la ora două noaptea de la un penitenciar la altul.

Era bolnav de cancer abdominal și nimeni din sistemul juridic nu l-a crezut. Nu văd altă vină a acestui om decât că nu a vrut să condamne un om nevinovat. Un om care a fost șeful secției de judecători la Curtea de Apel București să moară așa în pușcărie. Doamna Mustață m-a sunat în hohote și mi-a repetat obsesiv că a murit Stan", a spus avocata.  

Avocata spune că totul s-a decis la Înalta Curte, inclusiv îndepărtarea lui din completul care îl judeca pe Dan Voiculescu și înlocuirea sa cu judecătoarea Camelia Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel