Judecătorul Ion Tudoran, acuzat de o mită de 250.000 de euro pentru o achitare. Negocierile se făceau la table

La adresa judecătorului Ion Tudoran se fac acuzații grave. Mai exact, bărbatul este acuzat de mită. 

Aurel Andronic, aflat în prezent în Italia, a formulat o plângere penală împotriva judecătorului Ion Tudoran pe care îl acuză că a cerut 400.000 de euro pentru a-i da achitare într-un dosar. A apucat să îi dea 250.000 de euro.

Aurel Andronic a povestit, la Antena 3, cum a dat mită judecătorului pentru a-l achita el și pe pe nașul lui care se afla în închisoare la acel moment.

"Eu am fost implicat într-un dosar de complicitate la înșelăciune. Nașul meu a depus anul trecut un denunț la SIIJ. Era încarcerat și vorbeam cu el la telefon și îi povesteam ce se întâmplă. Stai liniștit, toată treaba e bună, cu dosarul se rezolvă. M-a sunat avocatul meu și mi-a spus: dacă nu faci denunț că ai dat 250.000 de euro ,riști să intrii la dare de mită. Și atunci am făcut și eu denunț. Mie nu-mi plac denunțurile, dar n-am avut încotro.

Mi-a zis Florin Pârvu, zis "Chinezul", prietenul meu cu care jucam table. Jucam sume foarte mari. Participa toată lumea fotbalului. Gigi Becali, Mitică Dragomir, Victor Pițurcă, Giovanni Becali. La Florin Pârvu acasă, la Mitică Dragomir la hotel, la târgul Vitan, Hotel Mariott.

Eu am mai avut un dosar înainte și am vorbit cu el (n.r. Pârvu) și jucând a fost vorbit cu altcineva. Am dat 150.000 de euro. Și m-a condamnat chiar dacă am dat și bani. Și când m-am dus din nou la el (Florin Pârvu), mi-a zis: "vezi dacă n-ai vorbit cu mine? Dacă vorbeai cu mine nu se întâmpla nimic, erai afară și stăteai liniștit". Și i-am povestit de dosarul celălalt.

Eu pe domnul Tudoran l-am văzut de două ori la birou, la domnul Pârvu. Dar nu știam că e judecător la Curtea de Apel București. Ne jucam partide de table. Toată lumea juca jocuri de noroc.

Eu trebuia să duc banii pe 15 iulie. Pe 16 m-am dus la domnul Pârvu și i-am zis că nu am banii, dar săptămâna viitoare am toată suma și o duc. El mi-a spus "nu e bine, nu ai procedat bine".

Eu pe 18 am avut termen la Curtea de Apel. Foarte nervos, domnul Tudoran mi-a dat termen pe 20. Pe 20, la fel tot nervos, mi-a dat termen pe 21. Eu pe 20 am făcut ce-am făcut, am dus cei 250.000 de euro. A doua zi, când am mers la Curtea de Apel, toată lumea era fericită, mi-a dat aproape două luni de zile termen.

Eu pe dată de 20 am fost la domnul Pârvu acasă, în Cotroceni, cu cei 250.000 de euro. Am intrat în casă, erau domnul Tudoran cu domnul Pârvu, jucau table. Am urcat rapid, am coborât jos la garaj, am lăsat banii, am făcut câteva partide de table, probabil că să treacă timp, să ia banii din garaj.

Trebuia să îmi dea achitare sau să îmi ducă dosarul la prescripție.

Cu o lună de zile înainte să se prescrie toată treaba mă sună domnul Pârvu și-mi zice: "trebuie să mai dăm 150.000 de euro că să fie treaba bună". Și eu i-am zis că nu a fost înțelegerea așa. El mi-a zis "băi, n-o să fie bine, treaba ta". Și m-a condamnat cât a putut să mă condamne maxim. Mi-a dat maxim. Un an și nouă luni.", a povestit bărbatul în cadrul emisiunii Exces de putere, de vineri seară, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel