Judecătorul Danileț, critică pentru oamenii care cer sancționarea pedofililor

Judecătorul Cristi Danileț a spus că a văzut că oamenii nu știu ce înseamnă pedofilia după ce un polițist a agresat doi copii în liftul unui bloc din Drumul Taberei.

"Foarte multe persoane au arătat în aceste zile că nu știu ce înseamnă „pedofilia" (definiția dată în DEX-ul nostru nu ne ajută) și cer justiției române să sancționeze pedofilii.

Pentru toți aceștia spun: PEDOFILIA este o tulburare psihică constând în preferințe sexuale pentru copii sub 13 ani. Simpla înclinație sexuală pentru copii mici este suficientă, fără ca respectivul să treacă la acțiune. Această tulburare trebuie tratată de psihologi sau de psihiatri, chiar.

[citeste si]

ABUZUL SEXUAL cu privire la minori îmbracă diverse forme și este sancționat de Codul penal cu închisoarea, în funcție de acțiunea comisă (viol, act sexual cu un minor, agresiune sexuală, corupere sexuală) și vârsta minorului (de exemplu, relația intimă consimțită de minorul peste 15 ani nu este infracțiune decât dacă autorul e rudă, doctor, preot, profesor, instructor sportiv). Autorul poate fi sau nu pedofil. Nu există infracțiunea de „pedofilie"", a fost mesajul publicat de Cristi Danileț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel