Modificare în completul de cinci judecători Penal 3 de la ÎCCJ. Judecătorul Dan Enescu, în locul Silviei Cerbu

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a organizat, miercuri, o tragere la sorţi pentru desemnarea unui judecător titular pentru completul de cinci judecători Penal 3, judecătorul Dan Andrei Enescu înlocuind-o pe Silvia Cerbu, care s-a pensionat.

"În urma tragerii la sorți care a avut loc, în şedinţă publică, la data de 9 octombrie 2019, orele 1000, la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție, Sala M3, domnul judecător Enescu Dan Andrei, din cadrul Secției Penale, a fost desemnat membru titular pentru Completul de 5 judecători – Penal 3 – 2018. Tragerea la sorți a avut loc în temeiul art.32 alin.(4) din Legea nr.304/2004 privind organizarea judiciară, republicată, cu modificările şi completările ulterioare și art.291 alin.(2) din Regulamentul pentru organizarea și funcționarea administrativă a Înaltei Curți de Casație și Justiție, ca urmare a eliberării din funcție, prin pensionare, a doamnei judecător Silvia Cerbu", a transmis Înalta Curte de Casație și Justiție.

Pe 2 octombrie, preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind pensionarea judecătorului Silvia Cerbu, de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel