Judecătorul care amendează copii, eliberează interlopi

Magistratul care a decis că tinerii din Constanța care au atacat recent o familie cu cuțite și bâte nu prezintă pericol public și să fie cercetați în libertate este același judecător pe masa căruia se află procesul legat de abuzurile reclamate la grădiniţa "Micul Regat" din același oraș şi care a dispus citarea copiilor cu mandat, relatează România TV.

Recent, mai mulți indivizi înarmați cu bâte, săbii, macete și topoare au atacat o familie din cartierul Coiciu, din Constanța. Totul s-a petrecut după ce o tânără i-a atras atenția unuia dintre agresori că circulă cu o viteză mult prea mare pe o stradă intens circulată. Imaginile terifiante au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Deși, ulterior atacului, opt persoane dintre cele care au folosit acte de violență au fost reținute pe bază de ordonanță, judecătorul constanțean a considerat ca atacatorii nu reprezintă pericol public și a decis cercetarea acestora în stare de libertate.

Potrivit sursei citate, este vorba de Alexandru Bogdan Arhip, același judecător pe masa căruia se află procesul legat de abuzurile reclamate la "grădiniţa groazei" din Constanţa - "Micul Regat" - şi care a dispus citarea copiilor cu mandat, pentru a fi audiaţi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel