Judecător, veste proastă pentru Brad Pitt

Cererea actorului Brad Pitt de a fi eliminat ca parte dintr-un proces intentat fundaţiei sale caritabile - acuzată că a construit în New Orleans (SUA) mai multe case de o calitate deficitară pentru persoanele rămase fără locuințe din cauza uraganului Katrina - a fost respinsă de un judecător.

Pitt și alți directori ai fundației au cerut în instanță să fie eliminați din acest proces, argumentând că nu au fost personal reponsabili de construirea locuințelor respective, potrivit Associated Press. Un judecător din New Orleans a respins însă solicitările acestora.

Doi proprietari de case au intentat acest proces, spunând că locuințele construite de fundație în zona numită Lower Ninth Ward au probleme structurale, iar locuitorii s-au îmbolnăvit.

Mii de oameni şi-au pierdut casele din cauza uraganului Katrina, care a inundat aproximativ 80 la sută din New Orleans. Circa 1.500 de persoane au murit în urma dezastrului, care a produs pagube de 80 de miliarde de dolari.

Brad Pitt, în vârstă de 55 de ani, este actor şi producător de film. El a primit un Glob de Aur, dar şi trei nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele "Strania poveste a lui Benjamin Button", "Armata celor 12 maimuţe" şi "Moneyball". În 2013, a primit primul său premiu Oscar din carieră, în calitate de producător al lungmetrajului "12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave". O a doua nominalizare la Oscar ca producător a primit-o în 2016, pentru filmul "The Big Short", notează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel