Judecător, condamnat la ani de închisoare. Sentinţă definitivă

Fostul judecător Bogdan Diaconescu de la Tribunalul Dolj a fost condamnat definitiv la şapte ani şi jumătate de închisoare pentru luare de mită în formă continuată.

Sentinţa a fost dată după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins, ca nefondat, apelul declarat de fostul magistrat împotriva sentinţei formulate pe 23 decembrie 2015 de Curtea de Apel Craiova. La Curtea de Apel Craiova, Bogdan Diaconescu a fost condamnat în decembrie 2015 la şapte ani şi şase luni de închisoare pentru luare de mita în formă continuată, pedeapsa fiind contopită cu cea de patru ani şi jumătate primită în ianuarie 2014. Instanţa a dedus din pedeapsa aplicată fostului magistrat perioada executată de la 7 iunie 2010 la 11 aprilie 2011, cât a stat în arest preventiv, şi de la 31.01.2014 la zi.

De asemenea, Curtea de Apel Craiova a dispus menţinerea sechestrului asigurător pe apartamentul lui Bogdan Diaconescu din oraşul Balş, judeţul Olt, precum şi confiscarea de la acesta a sumelor de 15.000 de euro, 45.000 de euro şi 4.000 de lei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel