EXCLUSIV  Judecătoarea Mădălina Afrăsinei critică ”politica marilor lideri”: Termenele în dosare, peste patru-cinci ani! ”Facem justiție la hectar”

Judecătoarea Mădălina Afrăsinei a vorbit despre culisele justiției, culisele profesiei de judecător. 

Judecătorul Mădălina Afrăsinei a declarat, în emisiunea ”Culisele Justiției”, de la DCNews, cu Laura Duță, că meseria de judecător înseamnă ”întotdeauna ceilalți”. ”Trebuie să renunți la foarte multe lucruri, de la viață privată, de familie. Băiatul meu spune că s-a crescut singur, că nu am fost alături de el atunci când a simțit nevoia să-i fiu alături” mărturisește judecătoarea de la Tribunalul București. 

”Judecătorii când își iau concediu, își iau ca să redacteze. Volumul de activitate este criminal. Cel puțin Bucureștiul excede celelalte instanțe din țară. Este foarte multă competență exclusivă pe instanțele din București” mai spune Mădălina Afrăsinei. Conform acesteia, dată fiind competența din Capitală, foarte multe persoane din țară vin aici pentru judecarea dosarelor. 

”Facem justiție la hectar. Dacă nu am avea încărcătură pe ședințele de judecată de zeci de dosare - sunt colegi din instanțele din București care știu că intră și cu 180 de dosare - ar însemna ca termenul de judecată să fie acordat peste patru - cinci ani, ceea ce cred că se va și întâmpla dată fiind politica marilor lideri, cu ghilimele de rigoare, care a condus la epurarea acestei profesii” spune judecătoarea. 

Mădălina Afrăsinei a vorbit despre pensionarea din justiție, în continuare. Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel