Judecătoarea Larisa-Julieta Dragomir de la Judecătoria Cornetu, reținută pentru 24 de ore. Speța, luare de mită

arestata
arestata

Joi seara, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat reținerea pentru 24 de ore, de către procurorii DNA,  a judecătoarei Larisa-Julieta Dragomir de la Judecătoria Cornetu, judeţul Ilfov, pentru luare de mită în formă continuată.

În aceeaşi cauză a fost reţinut şi Marin Nicolae pentru nfracţiunile de complicitate la dare de mită în formă continuată şi complicitate la luare de mită în formă continuată.

Conform Ordonanţei de punere în mişcare a acţiunii penale întocmită de procurori rezultă că, pe 27 aprilie şi 5 mai, Larisa-Julieta Dragomir, în calitate de judecător la Judecătoria Cornetu, a pretins şi primit de la o persoană denunţătoare, prin intermediul lui Marin Nicolae, sumele de 1.000 lei şi 2.300 de euro, în scopul pronunţării unei sentinţe favorabile în dosarele pe care denunţătoarea le avea spre soluţionare pe rolul Judecătoriei Cornetu – Secţia civilă.

Din rechizitoriul DNA, rezultă că cei doi inculpaţi au fost prinşi în flagrant de procurori imediat după ce au primit de la denunţătoare suma de 2.300 de euro şi vor fi prezentaţi Curţii de Apel Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel