Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu l-a umilit iar pe tatăl lui Sebi. ”Nu mai am nicio speranță” a spus el în lacrimi

captură video/ sursă foto
captură video/ sursă foto

Tatăl lui Sebi a fost iar umilit de judecătoarea din dosarul Vlad Pascu. 

”Nu mai am nicio speranță. M-a văzut cu poza băiatului în mână și m-a întrebat cine sunt. Am zis că sunt tatăl lui Sebi și l-am adus și pe el în sală, ca să-l vedeți” a spus tatăl lui Sebastian jurnaliștilor prezenți. 

Vezi și: Vlad Pascu și-a recunoscut toate faptele, pentru o pedeapsă mai mică

La termenul anterior, judecătoarea a întrebat unde este Sebi, deși el a fost ucis de cel pe care-l judecă, Vlad Pascu. ”Unde este Sebastian” a spus judecătoarea din Mangalia, spre disperarea părinților și așa sfâșiați de durere. Astăzi, tatăl lui Sebastian a venit cu o poză a fiului său în instanță, pentru a-l vedea și judecătoarea care nici nu știa ce judecă, de fapt. Când l-a văzut, judecătoarea l-a întrebat cine este, umilindu-l din nou. 

Avocatul Adrian Cuculis ceruse schimbarea acuzării lui Vlad Pascu în omor calificat și tentativă de omor calificat. În acest moment, el este acuzat de ucidere din culpă, fugă de la locul accidentului, vătămare corporală și conducere sub influența substanțelor interzise. Se pare că Vlad Pascu, prin apărătorii săi, caută să scape cât mai repede de închisoare, recunoscându-și fapta pentru o pedeapsă mai mică. 

”Ne bucurăm că s-a luat în considerare să se schimbe încadrarea şi aşteptăm până pe data de 4 aprilie un nou proces, să vedem ce se întâmplă. Şi-a recunoscut faptele pentru vechea încadrare”, a precizat tatăl lui Sebastian. 

În urma accidentului din 2 Mai, produs de Vlad Pascu, aflat sub influența drogurilor, doi tineri au murit pe loc și trei au fost răniți. 

Citește și: Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, ”a paralizat” când a aflat de întrebarea judecătoarei din Mangalia din cazul Vlad Pascu. ”Vreau să văd lămuriri cât mai repede”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel