Judecătoarea care l-a închis pe Gică Popescu a promovat la ÎCCJ

Gica Popescu
Gica Popescu

Judecătoarea care l-a închis pe Gică Popescu a promovat la Înalta Curte de Casație și Justiție, condusă de judecătoarea Livia Doina Stanciu. 

Institutul Național al Magistraturii a afișat rezultatele obținute de magistrații care au candidat la concursul de promovare la ICCJ. Din 25 de magistrați, doar cinci au promovat la Instanța Supremă. Consiliul Superior al Magistraturii a scos la concurs un număr de opt posturi de judecător la ÎCCJ.

Chiar dacă s-au înscris 25 de magistrați -  unii s-au retras, alții au picat la proba evaluării - doar șase judecători au susținut ultima probă din concurs. 

La Secția I civilă va promova judecătoarea Nicoleta Tandareanu de la Curtea de Apel Craiova. A obținut un punctaj total de 84,68. S-a luptat cu judecătoarea Catalina Antonela Bratuianu de la CA București, care nu a promovat.

VEZI și: Ce i-a spus Gică Popescu mamei sale după ce a fost condamnat

La Secția de contencios administrativ și fiscal, cele două posturi au fost ocupate de judecătoarele de la CA București:  Iuliana Maiereanu și Veronica Nastasie, care au obținut punctajul final de 94,43, respectiv 90,00.

La Secția penală, din cinci posturi vacante, au fost ocupate doar două. Unul dintre cele ele a fost ocupat de judecătoarea cunoscută în urma deciziei date în dosarul Transferurilor, în care i-a trimis după gratii pe Gică Popescu și ceilalți șapte inculpați- Anca Mădălina Alexandrescu de la Curtea de Apel București care a avut un punctajul final de 85,25, potrivit Lumea Justiției. Alături de ea a promovat judecătorul Aurel Gheorghe Ilie de la Curtea de Apel Craiova, care a avut un punctaj final de 83,25.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel