Judecătoarea care a renunțat la SRI pentru roba de magistrat își explică averea

Judecătorul Lavinia Nicoleta Coțofană, fost ofițer SRI timp de 11 ani, care acum candidează pentru un loc în CSM, a explicat într-o intervenție telefonică la Antena 3 proveniența bunurilor menționate în declarația de avere.

Lavinia Coțofană a afirmat că este judecător din 2012, arătând că s-a ocupat până în ianuarie de cauze civile, în general, iar din ianuarie până acum are un complet specializat pentru minori și familie, scrie antena3.ro.

Lavinia Coțofană a explicat că, în declarația dată unei jurnaliste, în care a afirmat că "femeile frumoase și inteligente primesc și cadouri", a avut replici nefericite din pricina abordării subiective a celei care o intervieva.

"Am avut percepția unei abordări subiective din partea jurnalistului și din această cauză am avut o reacție acidă. Declarația mea de avere este transparentă. E publică din 2012. Nu m-am îmbogățit în perioada de când am devenit magistrat. Imobilele sunt dobândite prin succesiuni și moșteniri", a spus judecătoarea, arătând că familia ei a trecut într-un timp relativ scurt prin mai multe drame.

Despre bijuteriile în valoare de 248.000 de euro, Lavinia Coțofană a declarat că sunt fie primite de la soțul ei care o iubește, fie moștenite din familie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel