Judecătoarea Ancuța Popoviciu, cu un rânjet sfidător, a răspuns întrebărilor jurnaliștilor / Dialogul complet, în articol

Foto: Antena 3 CNN
Foto: Antena 3 CNN

Ancuța Popoviciu, judecătoarea din dosarul 2 Mai, a făcut câteva precizări jurnaliștilor, după acuzațiile care i s-au adus în mediul public din România.

Ancuța Popoviciu, judecătoarea din cazul 2 Mai, a cedat astăzi presiunii reporterilor și a făcut câteva precizări pentru aceștia, însă pe un extrem de sfidător și cu un zâmbet forțat, potrivit Antena 3 CNN.

„Vă rog frumos, trebuie să întrebați persoana dacă dorește să acorde un interviu“, a spus Ancuța Popoviciu.

„Eu nu doresc să acord un interviu și vă rog frumos să mă scuzați“, a răspuns Ancuța Popoviciu la întrebarea pe care niciun reprezentant mass-media nu i-a pus-o.

„La revedere, vă doresc sănătate, Dumnezeu să vă ajute! La revedere“, a spus Ancuța Popoviciu în timp ce a rânjit sfidător oamenilor presei.

„De ce nu vreți să vorbiți cu noi? Cred că este cazul să spuneți și dumneavoastră ceva și să vă spuneți părerea în acest caz“, a insistat o reporteră.

CITEȘTE ȘI         -        Judecătoarea Ancuța Popoviciu va fi transferată la altă instanță

„Magistrații își spun părerea doar în scris, în actele scrise care sunt confidențiale și sunt doar pentru părți“, a răspuns Ancuța Popoviciu afișând același zâmbet sfidător.

„Cum răspundeți acuzațiilor aduse, pentru că sunt foarte multe persoane care s-au plâns de comportamentul dumneavoastră?“, a întrebat jurnalista.

„Nu știu așa ceva. Nu știu de unde ați scos treaba asta, eu așa ceva nu cunosc. Vă rog frumos să mă lăsați să trec“, a spus Ancuța Popoviciu.

„Sunteți mulțumită că veți pleca la altă judecătorie“, a insistat o altă jurnalistă.

„Nu am ce să vorbesc“, a spus judecătoarea.

„Dar, totuși, ați vrut cu orice preț să renunțați la acest dosar“, a întrebat o altă repoerteră.

„La revedere! Vă rog frumos!“, a mai spus Ancuța Popoviciu.

CITEȘTE ȘI        -        Dosarul 2 Mai - Vlad Pascu va continua fără judecătoarea Ioana Ancuţa Popoviciu. Prima reacție a părinților tinerilor uciși în accident

Reamintim că Ancuța Popoviciu, judecătoarea din cazul 2 Mai, în care Vlad Pascu este judecat pentru uciderea a doi tineri în vara anului trecut, i-a șocat pe cei prezenți în sala de judecată, la unul dintre termene, când a întrebat dacă Sebi (n.r. unul dintre cei doi tineri uciși) este prezent.

Redăm mai declarațiile Ancuței Popoviciu din sala de judecată:

Olariu Andrei Sebastian e prezent?“, a întrebat judecătoarea.

După acest moment, în sala de judecată s-au auzit vociferări, iar judecătoarea a întrebat: „Cum?“.

O femeie din sala de judecată a zis: „Este una dintre victime, care este decedată“.

„A decedat vreo victimă?“, a întrebat nedumerită judecătoarea.

În sală s-au auzit din nou vociferări, după care Ancuța Popoviciu a intervenit: „Vă rog să nu vorbiți! Doar fac prezența părților de pe listă. Vă rog să nu vorbiți peste instanță“.

În altă situație, judecătoarea a părut că vrea să vină să vorbească cu reprezentanții mass-media, însă când a ajuns în fața microfoanelor i-a sfidat pe jurnaliști și a tăcut timp de mai bine de un minut, după care s-a retras.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel