Judecătoarea Adriana Stoicescu, amenințată cu moartea după mesajul pentru comunitatea LGBT: De ce să ne închinăm în fața voastră?

foto Facebook Adriana Stoicescu
foto Facebook Adriana Stoicescu

Judecătoarea Adriana Stoicescu a atras un val de ură asupra sa, după un apel de acceptare a diferențelor dintre oameni.  

”Celor care mi-au dorit moartea, le doresc viaţă lungă şi fericită. Celor care mi-au adresat injurii ce nu pot fi reproduse, le doresc tot binele din lume. Celor care L-au înjurat pe Dumnezeu, le spun că mă voi ruga pentru ei. Celor care Il urăsc, le spun că El îi iubeşte mai mult decât îşi imaginează. Celor care m-au jignit, le întorc şi celălalt obraz. Celor care m-au blestemat, le răspund cu binecuvântări. Toată mizeria revărsată nu mă poate atinge, credeţi-mă, oricât veţi încerca. Nu vă pot urî, pentru că am văzut ce înseamnă să urăşti şi să ţi se răspundă cu aceeaşi monedă. Valul urii se opreşte la mine. Fiţi fericiţi şi încercaţi să îi lăsaţi şi pe alţii să trăiască în lumea care nu vă aparţine. Pentru că este a Lui.” a scris judecătoarea Adriana Stoicescu pe Facebook. 

”Nu îmi vorbiți despre minorități și drepturi fundamentale, despre prigoană și discriminare…”

Mesajul judecătoarei vine după ce, anterior, a transmis un mesaj către comunitatea LGBT, care a avut, se pare, reacțiile menționate mai sus. Adriana Stoiculescu scria, în contextul revărsării de ură asupra sa că ”Am agitat un cuib de viespi… Numele străbunicului meu este Rosenfeld. Hai, curaj, antisemiților… Pe antebrațul Dorei, soția străbunicului meu, era tatuat numărul… Nu a convins-o nimeni, niciodată, că nu trebuie să mai strângă firimiturile când terminam de mâncat. Așadar, nu îmi vorbiți despre minorități și drepturi fundamentale, despre prigoană și discriminare… Nu mă puteți obliga să accept că omul trebuie lăsat să se simtă Dumnezeu ca să fiți voi fericiți. Suntem miliarde cei care credem în El. Nu vă obligă nimeni să simțiți ca noi. Dar nici pe noi nu puteți obliga să acceptam că vreți să schimbați lumea, așa cum a fost creată de Dumnezeu.”

”De ce trebuie să ne închinăm în fața voastră?”

Judecătoarea a notat, în acest context, că nu e interesată de intimitatea oamenilor, întrebând ”Dar de ce trebuie să vă venerăm pentru asta? De ce trebuie să ieșiți în stradă, iar noi să ne închinăm în fața voastră?”, subliniind că au tot dreptul să se simtă liberi, dar nu să-i incrimineze pe cei care nu sunt ca ei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel