Judecătoare, adusă cu mandat la DNA. Ar fi primit o haină de blană

Judecătoarea Ruxandra Popescu, magistrat în cadrul Judecătoriei Sinaia, a fost adusă, marţi dimineaţa, cu mandat la sediul DNA Ploieşti, aceasta urmând a fi audiată de procurorii anticorupţie.

Potrivit unor surse judiciare, Ruxandra Popescu este acuzată că ar fi dat o hotărâre nelegală de care a beneficiat fostul şef al Poliţiei Sinaia, Marin Tudorică.

Acesta din urmă a fost arestat preventiv în luna ianuarie, fiind acuzat de trafic de influenţă şi efectuarea de activităţi comerciale incompatibile cu funcţia.

update:

Potrivit unor surse judiciare, Ruxandra Popescu este acuzată că ar fi dat o hotărâre nelegală de care a beneficiat fostul șef al Poliției Sinaia, Marin Tudorică. Acesta din urmă a fost arestat preventiv în luna ianuarie, fiind acuzat de trafic de influență și efectuarea de activități comerciale incompatibile cu funcția.

Judecătoarea în cauză ar fi primit o haină de blană de la Marin Tudorică, iar în schimbul acestui bun aceasta a dat o hotărâre prin care Consiliul Local Sinaia a fost prejudiciat cu peste 240.000 de euro.

Surse judiciare au precizat că prin hotărârea respectivă a fost redus în mod nelegal pentru trei terenuri din stațiune prețul stabilit de Consiliul Local în privința terenurilor din zonă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel