Jucării contrafăcute, confiscate în Portul Constanța

Garda de Coastă, în colaborare cu lucrători vamali, a identificat un import de jucării contrafăcute ce a sosit din China în terminalul de containere din Portul Constanţa Sud Agigea. 

Potrivit unui comunicat de presă transmis luni de Garda de Coastă, o echipă mixtă alcătuită din poliţişti şi inspectori vamali au descoperit în timpul controlului amănunţit efectuat în cazul unui container sosit din China, 3.672 de jucării (maşinuţe şi căluţi din plastic), inscripţionate cu însemnele unor mărci internaţionale renumite şi care sunt susceptibile a fi contrafăcute.

Întreaga marfă presupusă a fi de contrabandă, evaluată la 300.000 lei (dacă ar fi fost originală), a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar agenţii Gărzii de Coastă efectuează cercetări pentru punerea în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Firma importatoare este înregistrată în Bucureşti, iar administratorul societăţii comerciale în cauză este un bărbat în vârstă de 37 de ani, domiciliat în Judeţul Ilfov. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel