EXCLUSIV  John Banu, candidatul PNRo pentru Primăria Capitalei: Alternativă la Valea Prahovei, în mijlocul Bucureştiului. Trebuie REVOLUŢIONAT acest domeniu

Bucuresti
Bucuresti

John Banu, candidatul Partidului Naţiunea Română pentru Primăria Capitalei, a spus care ar fi unul dintre primele proiecte pe care le-ar implementa în Bucureşti. 

"Cred că gropile de gunoi ale Capitalei ar trebui revoluţionate, să fie modernizate, să nu prezinte pericol biologic, miros şi purtător chiar de infecţii. Asta este o ruşine pentru că Europa este bine pusă la punct în ceea ce priveşte reciclarea, însă în România este foarte slabă. Nu înţeleg de ce toate PET-urile nu sunt reciclate. (...) Sunt lucruri mici... nu-ţi trebuie milioane, miliarde de la UE ca să faci oraşul locuibil, respirabil şi să te simţi bine să stai în el.

Nu trebuie neapărat să faci cinci ore până la Sinaia ca să iei o gură de aer curat; poţi face asta foarte bine în Herăstrău sau în alte parcuri. Sunt lucruri mărunte care trebuie luate pas cu pas", a explicat, într-un interviu acordat DC News, John Banu.

VIDEO: 

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel