Joe Biden: Washingtonul "îi va trimite un mesaj" lui Vladimir Putin

Vicepreședintele american, Joe Biden, a respins acuzațiile potrivit cărora Casa Albă nu a reacționat după tentativele Rusiei de ingerință în alegerile americane, afirmând că Vladimir Putin va primi "un mesaj", transmite AFP, citează Agerpres.

În fragmentul dintr-un interviu prezentat vineri de NBC, Joe Biden a făcut o pauză, apoi a avut un zâmbet ironic când a fost întrebat despre motivul pentru care administrația americană nu a luat încă nicio măsură oficială la o săptămână după ce responsabili americani au acuzat Moscova că încearcă să intervină în campania prezidențială din Statele Unite.

"Îi trimitem un mesaj" președintelui rus, Vladimir Putin, a spus Joe Biden. "Avem capacitatea de a face acest lucru și mesajul va fi trimis, iar el va ști și va fi în funcție de calendarul nostru și în circumstanțele care vor avea cel mai mare impact", a adăugat vicepreședintele SUA.

Întrebat dacă publicul va fi la curent, Joe Biden a răspuns laconic: "Sper că nu".

Săptămâna trecută, administrația americană a acuzat Moscova de imixtiune în alegerile prezidențiale din Statele Unite punând la cale o recentă campanie de compromitere a e-mailurilor unor persoane și instituții din SUA, inclusiv ale unor organizații politice americane.

Citește și: SUA, conflict oficial cu Rusia. Acuzaţii de spionaj

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel