Joe Biden: Washingtonul "îi va trimite un mesaj" lui Vladimir Putin

Vicepreședintele american, Joe Biden, a respins acuzațiile potrivit cărora Casa Albă nu a reacționat după tentativele Rusiei de ingerință în alegerile americane, afirmând că Vladimir Putin va primi "un mesaj", transmite AFP, citează Agerpres.

În fragmentul dintr-un interviu prezentat vineri de NBC, Joe Biden a făcut o pauză, apoi a avut un zâmbet ironic când a fost întrebat despre motivul pentru care administrația americană nu a luat încă nicio măsură oficială la o săptămână după ce responsabili americani au acuzat Moscova că încearcă să intervină în campania prezidențială din Statele Unite.

"Îi trimitem un mesaj" președintelui rus, Vladimir Putin, a spus Joe Biden. "Avem capacitatea de a face acest lucru și mesajul va fi trimis, iar el va ști și va fi în funcție de calendarul nostru și în circumstanțele care vor avea cel mai mare impact", a adăugat vicepreședintele SUA.

Întrebat dacă publicul va fi la curent, Joe Biden a răspuns laconic: "Sper că nu".

Săptămâna trecută, administrația americană a acuzat Moscova de imixtiune în alegerile prezidențiale din Statele Unite punând la cale o recentă campanie de compromitere a e-mailurilor unor persoane și instituții din SUA, inclusiv ale unor organizații politice americane.

Citește și: SUA, conflict oficial cu Rusia. Acuzaţii de spionaj

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel