Joe Biden, noi mărturii despre Hunter

Președintele ales al Statelor Unite, Joe Biden, a vorbit despre fiul său și despre afacerile în care acesta a fost implicat.

Președintele ales al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, și-a apărat fiul, Hunter, pe fondul unei investigații în curs asupra plății unor impozite de către acesta. Noul președinte și-a exprimat toată „încrederea” în fiul său.

„Cred că este un joc de proastă calitate, dar iată, el este un bărbat bine crescut, el este cel mai inteligent om pe care îl știu. Mă refer la o capacitate intelectuală pură, iar atâta vreme cât el este bun, noi suntem buni ", a spus Joe Biden cu referire la Hunter. Ulterior, echipa lui Joe Biden a clarificat faptul că acesta nu se referea la anchetă când a spus „joc de proastă calitate”, ci, mai degrabă, la republicanii care au folosit relațiile comerciale ale lui Hunter Biden pentru a-l urmări personal luni de zile.

Hunter Biden, implicat într-un scandal de plată a impozitelor

Procurorul american din Delaware investighează plata impozitelor de către Hunter Biden, o anchetă aflată în desfășurare din 2018, dar care a fost dezvăluită recent. Implicarea acestuia alături de compania energetică ucraineană Burisma, încă din 2014, a fost supusă unui control intens și a fost o țintă repetată a președintelui Trump în timpul campaniei pentru prezidențialele din noiembrie 2020.

Hunter Biden a fost plătit cu 50.000 de dolari pe lună pentru a deveni membru al consiliului de administrație al Burisma și a provocat îngrijorări cu privire la percepțiile unui conflict de interese, dat fiind faptul că tatăl său a fost implicat în politica SUA față de Ucraina, mai ales atunci când deținea funcția de vicepreședinte în administrația Obama. De asemenea, Hunter Biden are legături cu cetățenii chinezi și ruși, potrivit Fox News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel