Joe Biden îl acuză pe Donald Trump. Ce plănuiește președintele pentru alegeri

Fostul vicepreședinte american Joe Biden a spus că este de părere că Donald Trump va încerca să amâne alegerile prezidențiale din noiembrie 2020.

Fostul vicepreședinte american Joe Biden a spus că este de părere că Donald Trump va încerca să amâne alegerile prezidențiale din noiembrie 2020, conform CNN.

„Țineți minte ce spun. Cred că o să încerce să amâne cumva alegerile, să vină cu un raționament să nu se țină", a spus Biden. Fostul vicepreședinte al lui Barack Obama a susținut că alegerile din noiembrie trebuie să aibă loc la termen.

Decizia nu este unilaterală

Președintele american nu poate schimba unilateral data la care vor avea loc alegerile prezidențial impun legile federale, iar Congresul ar trebui să își dea acordul pentru o astfel de schimbare. Cu toate acestea, unii membri ai Partidului Democrat se tem că va încerca să forțeze o astfel de mutare.

În realitate, coronavirusul și răspândirea sa fulminantă a născut îngrijorări despre modalitatea prin care se va desfășura votul, iar unii au cerut extinderea accesului la secțiile de votare și votul prin corespondență. Biden a spus că Congresul trebuie să se asigure că statele au suficiente fonduri pentru a oferi moduri alternative de vortare.

Sănătatea nu este luată în calcul

„Republicanii încercau să implementeze votarea fizică, indiferent de costul pe care îl avea supra sănătății oamenilor. Noi trebuie să ne dăm seama cum vom desfășura alegeri adevărate și în același timp sigure, fiindcă nimeni nu trebuie să-și riște sănătatea și viața pentru a pune ștampila", a mai spus Joe Biden.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel