Joe Biden, avertisment pentru autorităţile din SUA. "Atenţie să nu redeschideţi prea repede"

Sursa Foto: Unsplash
Sursa Foto: Unsplash

Preşedintele SUA, Joe Biden, avertizează autorităţile statelor americane să nu se relaxeze prea devreme în lupta cu COVID-19. 

Texasul a anunţat marţi sfârşitul măştilor obligatorii şi redeschiderea magazinelor şi restaurantelor la "100%" de săptămâna viitoare. Mississippi a făcut aceeaşi alegere, cu începere de miercuri: "Este timpul", a scris pe Twitter guvernatorul Tate Reeves.

VEZI Mai multe state din SUA renunţă la mască şi la restricţii

Aceste măsuri, justificate în special de campania masivă de vaccinare în curs, l-au consternat pe noul lider de la Casa Albă. Este o "mare greşeală", a declarat Joe Biden, pe urmele principalilor responsabili sanitari federali. "Ultimul lucru de care avem nevoie este o gândire de tip Neanderthal care spune că totul este în regulă acum, scoateţi-vă măştile, uitaţi de toate astea", a insistat preşedintele democrat, fidel mesajului de prudenţă pe care îl transmite legat de pandemie.

"Nu este momentul să ridicăm toate restricţiile", a insistat, de asemenea, miercuri dimineaţă, directoarea Centrelor pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor (CDC) din Statele Unite, Rochelle Walensky, conform Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel