Joe Biden ar închide din nou SUA pentru a combate pandemia

Candidatul democrat la alegerile prezidenţiale din SUA, Joe Biden, a declarat că ar fi de acord să închidă din nou ţara, dacă oamenii de ştiinţă ar recomanda acest lucru pentru a combate criza coronavirusului.

„Aş închide. I-aş asculta de oamenii de ştiinţă”, a declarat Biden într-un interviu pentru ABC News, citat de Fox News. Decizia fără precedent din această primăvară de a închide întreprinderile, şcolile şi bisericile pentru a lupta împotriva răspândirii coronavirusului a avut repercursiuni asupra vieţii cotidiene a americanilor. Însă preşedintele Trump a insistat ca şcolile, bisericile şi întreprinderile să se redeschidă pentru ca economia să se mişte din nou.

Biden a punctat că această măsură a fost „greşeala fatală” a administraţiei Trump în lupta împotriva coronavirusului, care a infectat 5,6 milioane de americani şi a ucis peste 175.000 de oameni.

„Voi fi pregătit să fac tot ce trebuie pentru a salva vieţi, deoarece nu putem face ca ţara să se mişte, până nu vom controla virusul”, a precizat Joe Biden. Candidatul democrat a mai spus că problema coronavirusului va fi prioritatea sa dacă va fi ales. „În calitate de preşedinte, primul pas pe care îl voi face va fi controlul asupra virusului care a stricat atâtea vieţi”, a adăugat Biden, citează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel