Parcul Olimpic din Londra găzduiește cel mai mare McDonald's

Cel mai mare McDonald's va fi deschis în Parcul Olimpic din Londra până în data de 9 septembrie, urmând ca apoi să fie demolat, informează Metropotam. Timp de 29 de zile acesta va servi cu aproximație peste 1,5 milioane de meniuri spectatorilor înfometați.Restaurantul oferă o vedere de excepție a Parcului Olimpic de la balconul primului său etaj ce poate găzdui până la 150 de clienți.

 Fast-food-ul de două etaje are aproximativ 270.000 metri pătrați și servește până la 1.200 clienți pe oră. Există 20 de case unde se poate comanda și spațiul poate aduce împreună 1.500 de oameni, dintre care 150 de locuri sunt poziționate la balconul primului etaj ce oferă o priveliște minunată.

Serviciile sunt asigurate de 500 dintre cei 85.000 de angajați ai Marii Britanii, aceștia având o pregătire de top. Turele vor fi formate din câte 200 de salariați prezenți în orice moment al zilei.Se estimează ca 1 din 10 mese la Jocurile Olimpice va fi de la McDonald's, ceea ce înseamnă ca valoarea acestui fast-food pe durata Olimpiadei de la Londra va fi în jur de 3 milioane de lire sterline.

McDonald's este sponsor oficial al Jocurilor Olimpice încă din 1968. Pe atunci, serviciile prestate de aceștia includeau transmiterea de hamburgeri pe calea aerului atleților americani la Grenoble, Franța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel