Jocuri de noroc: Un tânăr a primit înapoi o sumă uriașă

Un tânăr dependent de jocuri de noroc a obţinut în instanţă rambursarea sumei de 2,5 milioane de euro.

Tânărul este din Viena și a obţinut în instanţă rambursarea sumei de 2,5 milioane de euro pe care o pierduse la automate de joc, după ce a invocat la tribunal faptul că era dependent de jocuri de noroc, potrivit unei decizii judecătoreşti ce a fost anunţată luni, informează AFP.

Reclamantul şi-a cheltuit averea între anii 2002 şi 2012 jucând la acele automate de noroc cu acces liber, instalate în numeroase baruri din capitala Austriei. El a invocat în instanţă o expertiză potrivit căreia discernământul lui din epocă era alterat de dependenţa sa de jocurile de noroc, fapt care a făcut ca pariurile lui să fie considerate nule şi neavenite, potrivit Tribunalului din Wiener Neustadt, care a judecat acest caz.

Automatele, interzise

Operatorul automatelor de noroc vizate, Novomatic, unul dintre liderii mondiali din acest domeniu, al cărui sediu se află la periferia Vienei, a făcut recurs în urma deciziei de luni. În urma înmulţirii numărului de cazuri de jucători compulsivi, municipalitatea din Viena a interzis exploatarea automatelor de jocuri de noroc în afara cazinourilor la 1 ianuarie 2015. Înainte de această măsură, în capitala austriacă existau aproximativ 2.600 de astfel de automate de noroc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel