Jocul, așteptat de fanii serialului Westworld, gata de lansare

Westworld
Westworld

Fanii serialul de succes Westworld, produs de HBO, vor avea la dispoziție, începând de joi, un joc pe telefonul mobil care va pune parcul fantastic la dispoziția utilizatorului.

Jocul Westworld va pune la dispoziția jucătorilor comenzile parcului și legiunea de roboți ucigași. Veți intra în pielea unui nou angajat al Delos și veți gestionați parcul putând vedea ceea ce fac roboții gazde. Veți interacționa cu personaje precum Delores și Maeve, precum și cu alți angajați precum Bernard. Puteți chiar cupla gazdele cu oaspeții pentru a le permite acestora din urmă să-și exploreze fanteziile.

Grafica jocului Westworld este foarte bine realizată și vă va atrage instant. Dacă vă veți  înregistra prealabil pe site-ul oficial al jocului Westworld veți avea câteva avantaje de îndată ce începeți, cum ar fi accesul la Lawrence, un pachet de monede și pietre prețioase, un pachet Basic Basic Code și un pachet de crafting. Jocul se va putea instala și juca gratuit, dar veți putea achiziționa diverse lucruri care să vă creeze un avantaj.

Iată și cum va arăta jocul Westworld:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel