Joburile în care se vor face angajări în 2014 pe 1.000 de euro

angajare
angajare

În anul 2014 urmează să se facă angajări pe salarii de 1.000 de euro.

Domeniile vizate sunt variate, cum ar fi IT, achiziţii, Finance & Accounting şi Engineering. Zonele de interes în cazul cărora vorbim cu lejeritate de salarii nete de 1.000 de euro rămân IT-ul şi zona de achiziţii.

Lista domeniilor şi posturilor pentru care se vor face angajări în 2014 pe salarii nete lunare de 1.000 de euro - estimări Lugera The People Republic

Domeniu: IT. Joburi care vor fi remunerate cu 1.000 euro: în special pentru programatori (Java, .net, C++). Angajatorii pe care ar trebui să-i ai în vizor: Compania iQuest are 500 de angajaţi în prezent şi doreşte să se extindă în 2014 cu încă 100 angajaţi. Un alt exemplu relevant - Deutsche Bank - care îşi va forma în Bucureşti o echipă de 500 de specialişti în IT, ne-au spus recrutorii de la Lugera The People Republic.

Domeniu: Vânzări Printre posturile pentru care se vor face angajări în 2014 pe salarii nete de 1.000 euro pe lună se numără area sales manager, key account manager, cel mai bine plătite fiind posturile în vânzări tehnice sau telecom.

Domeniu: Call center. Vorbitorii de limbi străine rare - cehă, rusă, japoneză, arabă - vor fi angajaţi în 2014 pe salarii nete lunare de 1.000 de euro.

Domeniu: Financiar. Consultanţii financiari cu experienţă vor fi angajaţi în 2014 cu salarii nete lunare de 1.000 euro.

Profilul candidaţilor cu cele mai mari şanse de angajare pe suma de1.000 de euro în 2014

Oamenii foarte ambitioşi şi orientați spre soluţii şi rezultate, care au atitudine proactivă, iniţiativă, adaptabilitate, excelente abilităţi de comunicare, cu un plan de carieră foarte bine conturat şi cunoştinţe temeinice în domeniul în care lucrează vor avea șanse mari de angajare, arată recrutorii de la Lugera The People Republic, scrie Economica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel