Jobul plătit regește, dar cu interes redus. Salariul este de peste 50.000 de dolari

Jobul plătit regește, dar cu interes redus. Salariul este de peste 50.000 de dolari lunar / Foto: Pixabay, de Geralt
Jobul plătit regește, dar cu interes redus. Salariul este de peste 50.000 de dolari lunar / Foto: Pixabay, de Geralt

Există un job plătit regește, dar pe care nu îl vor prea mulți.

Departamentul de Conservare caută un supraveghetor pentru biodiversitate pe coasta sălbatică și îndepărtată a Insulei de Sud a Noii Zeelande, un sit al Patrimoniului Mondial Unesco, scrie The Guardian

Un salariu de peste 50.000 de dolari, navetă cu elicopterul și un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO ca loc de joacă. Sună ca o slujbă de vis, dar, în ciuda avantajelor considerabile, Departamentul de Conservare din Noua Zeelandă s-a chinuit să atragă candidați pentru a fi noul lor supraveghetor al biodiversității în Haast, pe coasta sălbatică și îndepărtată a Insulei de Sud. Acum, căutarea s-a extins la nivel global. 

Activitatea se desfășoară în Te Wāhipounamu, o zonă care cuprinde 26.000 de kilometri pătrați de lanțuri muntoase, plaje izolate și păduri native, clasificată ca zonă a Patrimoniului Mondial Unesco în 1990. Lanțurile sale muntoase sunt, de fapt, fundalul Munților Albi (Ered Nimrais), acolo unde s-a filmat trilogia "Stăpânul Inelelor".

Cel care va primi postul va lucra pentru protejarea populațiilor nou descoperite de kiwi Haast tokoeka, precum și pentru monitorizarea populațiilor locale de foci și șopârle, dar și pentru controlul prădătorilor și monitorizarea păsărilor cântătoare locale. Acesta va lucra în zone îndepărtate, accidentate, multe dintre ele fiind accesibile doar cu elicopterul sau barca cu reacție.

Anunțul de angajare numește regiunea un "loc extrem de special de locuit, înconjurat de munți și ocean, cu activități nesfârșite pentru un pasionat de aer liber" și un salariu cuprins între 41.000 și 53.000  dolari americani. Luni, totuși, New Zealand Herald a raportat că apelul departamentului pentru candidați nu a atras un interes semnificativ, doar trei persoane au întrebat până acum despre acest job.

Face baloane din gumă de mestecat şi câştigă 800 de euro pe lună. Să mai mergi la serviciu?

Julia a devenit o adevărată senzaţie pe rețelele de socializare pentru baloanele uriașe pe care le face din gumă de mestecat. Pentru asta, consumă peste 30 de bucăţi de gumă în timpul unei sesiuni de înregistrare foto și video. Doar 6 euro o costă investiţia în "consumabile" dar, în schimb, câștigă de o sută de ori mai mult. Femeia lucrează și în marketing și spune că aceasta este metoda cea mai rentabilă de a câștiga bani din conținut foto și video pe Internet. „Doar căţiva oameni ştiu de fetişul meu cu guma de mestecat. Un prieten mi-a spus, odată, în glumă, că aș putea face bani din vânzarea de clipuri în care mestec gumă și fac baloane. A început ca un mod de a mă distra, dar m-am documentat puţin şi am descoperit că există diverse comunităţi online dedicate acestui fetiș. Restul e istorie”, a spus Julia, pentru publicaţia britanică Daily Mirror.

„Am început să distruibui conţinut de acest fel pe diverse site-uri şi am început să fac incredibil de multe vizualizări. Fanii mei sunt mulţumiţi că le dau ceva ce nu găsesc în altă parte. După ce văd ce public online, îmi cer conţinut personalizat, fie că e vorba de clipuri sau de fotografii. Îi las să ceară baloane cât de mari, cât de multe, ce ţinute vor şi să-mi spună din ce unghi vor să-mi fac poza sau să mă filmez”, a mai spus femeia. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel