Jobbik, gânduri negre după interdicția de a intra în România

Reprezentanţii Jobbik vor ataca în instanţă interdicţia de a intra în România timp de un an impusă unora dintre membrii formaţiunii, între aceştia fiind şi deputatul Szavay Istvan, care a afirmat că hotărârea contravine legislaţiei internaţionale.

Deputatul Jobbik Szavay Istvan a declarat, marţi, că reprezentanţii formaţiunii vor ataca la Curtea de Apel Bucureşti decizia prin care atât lui, cât şi altui membru al formaţiuni li s-a interzis prezenţa în România timp de un an, informează Mediafax.

"Vom ataca interdicţia la Curtea de Apel Bucureşti în termen, întrebarea este ce înseamnă acest termen, întrucât până în prezent nu am primit nicio înştiinţare oficială, am aflat despre decizia autorităţilor române din presă", a afirmat Szavaly.

În opinia acestuia, interdicţia de un an impusă de autorităţile române contravine legislaţiei europene şi internaţionale.

Szavaly a mulţumit preşedintelui Traian Băsescu şi Guvernului României pentru că, prin campania îndreptată împotriva Jobbik, au aflat de prezenţa formaţiunii în Transilvania inclusiv cei care nu ştiau de ea, adaugă sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel