Jeffrey Epstein, apropiat al lui Clinton și Trump, arestat pentru trafic de minori

Jeffrey Epstein, Donald Trump, Bill Clinton
Jeffrey Epstein, Donald Trump, Bill Clinton

Finanțatorul miliardar Jeffrey Epstein a fost arestat sâmbătă, la New York, pe tema unor noi acuzații de trafic de minori, din perioada perioada 2002 - 2005.

Epstein, apropiat al lui Bill Clinton şi Donald Trump, se află în custodia federală și este așteptat să fie audiat luni, la Curtea Superioară din Manhattan.

Unul dintre oficiali a spus că Epstein este acuzat că plătea fete minore pentru masaje și le molesta la casele sale din Florida și New York.

Epstein este ținut la Centrul de Corecție Metropolitană din Manhattan, potrivit site-ului Biroului Federal de Penitenciare.

În urmă cu 11 ani, Epstein a fost condamnat la 18 luni de închisoare, după ce a pledat vinovat la acuzaţiile de solicitare a serviciilor unor prostituate. Atunci, lui i s-au adus acuzații scandaloase, potrivit cărora ademenea minore în locuinţa sa din Palm Beach, Florida., sub pretextul "masajelor", pe care le viola sau agresa sexual.

Sentinţa i-a fost apoi redusă la 13 luni, cu un an de supraveghere judiciară. În închisoare, Epstein a trăit într-o celulă privată.

Neregulile privind detenția lejeră a lui Epstein au fost semnalizate de cotidianul Miami Herald, care a dat în vileag întâlnirea dintre avocatul lui Epstein şi actualul şef al Departamentului Muncii din SUA, Alexander Acosta, la momentul respectiv procuror şef în Miami. Înţelegerea ar fi fost ţinută secretă faţă de victimele acestuia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel