Jean de la Craiova aduce distracție maximă la „Nuntă cu surprize”

Ediția de sâmbătă, 25 februarie, a emisiunii ”Nuntă cu surprize” de la Kanal D va fi una specială pentru că că dialogul dintre prezentatorii Andreea Mantea și Gabriel Coveșeanu, dar și competiția dintre nunți se vor face de la mare distanță. Andreea merge în Italia, la Florența, în timp ce Cove se bucură de nunta tradițională în Buzău, la Pătârlagele.

”Ajunsa in Italia, Andreea nu rezista splendorii locului in care se afla si ne va „duce” intr-un minunat tur al orasului lui Dante, Leonardo DaVinci, Michelangelo. Florenta, una dintre cele mai dorite destinatii de vacanta din lume este uluitoare chiar si iarna, iar peisajele par desprinse din poveste, acest lucru adaugand farmec fericitului eveniment la care Andreea va fi prezenta.

Desi se afla pe meleaguri straine, Andreea Mantea merge la o nunta romaneasca pentru ca mirii, Alex si Adriana, sunt romani stabiliti in Italia.

De partea cealalta, Cove se bucura de frumusetea Buzaului, de ospitalitatea mirilor, a nuntasilor si are parte de foarte multa distractie. Ana si Sandu, tinerii miri care se cunosc de cand erau copii, s-au indragostit nebuneste unul de altul, iar din iubirea lor a rezultat un baietel minunat.

Bucuria, felul in care se distreaza mirii si nuntasii buzoieni este de-a dreptul molipsitoare si dupa ritualurile de imbracare a miresei, barbieritul mirelui cu toporul, impodobitul bradului, Cove va incepe distractia alaturi de nimeni altul decat Jean de la Craiova.

Cine alege să se „piardă” prin Florenta alaturi de Andreea Mantea sau alege sa savureze bucuria iubirii si a traditiilor buzoiene alaturi de Cove, emisiunea „Nunta cu surprize” de maine, 25 februarie, cu începere de la ora 20.30, la Kanal D, oferă un sfârșit de săptămână entuziast.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel