Jean-Claude Juncker, Boris Johnson, saci de box cu fotografiile politicienilor

Juncker
Juncker

Londonezii care s-au săturat de discuţiile pe tema Brexitului îşi pot descărca frustrările în cadrul unui program special de fitness, ce include lovituri în saci de box cu fotografiile unora dintre principalele personalităţi politice implicate, precum Boris Johnson sau Jean-Claude Juncker.

Antrenamentul, care durează 30 de minute, include o întrecere de lovituri în saci pe care se află figura premierului Theresa May, ridicarea de greutăţi cu faţa parlamentarului conservator Jacob Rees-Logg şi jocul Politico Headslammer, în care participanţii aruncă mingi în poze cu Theresa May şi liderul opoziţiei laburiste britanice, Jeremy Corbyn. Programul include şi exerciţiul Cameron', Colţul renunţătorilor , botezat după numele predecesorul premierului May, David Cameron, care şi-a dat demisia.

Tematică aleasă după un sondaj de opinie 

Marc Diaper, proprietarul sălii de fitness Gymbox care oferă în programul său antrenamentul Brexfit, spune că tematica a fost aleasă în urma unui sondaj realizat în rândul membrilor referitor la principalele frustrări ale locuitorilor capitalei Marii Britanii. Un procent de 52% dintre participanţi au răspuns: Brexit, preţurile la chirii şi întârzierile curselor feroviare. 'Ne-am spus, ei bine, ce modalitate mai bună de a ne elibera de frustrare decât înfiinţarea unui antrenament Brexfit, cum l-am intitulat, în care poţi lovi în faţă politicianul pe care îl deteşti cel mai mult prin intermediul unui sac de box', a mai spus acesta pentru Reuters.

Cursul creat cu ajutorul unui expert

Cursul a fost creat cu ajutorul unui expert în gestionarea furiei, a precizat instructorul de fitness Boriss Visokoborskis. 'Cursanţii pleacă de la antrenamentele noastre mai liniştiţi, mai relaxaţi şi fac un lucru bun pentru ei înşişi, îşi exersează corpul', a adăugat acesta. Ania Jarzabkiewicz, o studentă în vârstă de 26 de ani, originară din Polonia, a spus că se simte 'minunat' după antrenament. 'Din cauza Brexitului nu pot să accesez un credit de studii, aşa că astăzi mă eliberez de frustrare şi mă simt cu adevărat bine', a spus aceasta. George, un antrenor de fitness de 25 de ani, spune că exerciţiile sale preferate sunt cursele în saci şi loviturile în sacii de box cu faţa fostul ministru de externe Johnson. 'Nu ar fi corect să îl lovim în viaţa adevărată, aşa că... nu e nimic rău să o facem prin intermediul unui sac de box, în mod clar o modalitate bună pentru a elibera frustrările', a mai spus acesta. Cu şase luni înainte de ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, premierul May nu a ajuns încă la un acord privind Brexit, iar planurile sale pentru viitoarele acorduri comerciale au fost respinse, atât de UE cât şi de mulţi colegi din Partidul Conservatori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel