Jandarmul care a căzut de 1 Decembrie ar fi cercetat pentru că “ar fi părăsit neregulamentar calul”

Jandarmul care a căzut de 1 Decembrie ar fi cercetat pentru că “ar fi părăsit neregulamentar calul” / Foto: Captură Facebook Radu Dragomir
Jandarmul care a căzut de 1 Decembrie ar fi cercetat pentru că “ar fi părăsit neregulamentar calul” / Foto: Captură Facebook Radu Dragomir

Jandarmul care a căzut de 1 Decembrie ar fi cercetat pentru că “ar fi părăsit neregulamentar calul”, potrivit unor surse.

Jandarmul care a căzut de pe cal de 1 Decembrie este cercetat de procurorii militari, potrivit unor surse din anchetă citate de ȘtirileProTV. Incidentul a fost surprins de un bucureștean, de Ziua Națională, în zona Piața Presei Libere. În imaginile video care au devenit virale pe rețelele de socializare foarte rapid se vedea cum bărbatul a căzut de pe calul pe care încerca să-l încalece. Ba mai mult, jandarmul era să fie rănit de animal. 

Acum bărbatul ar fi cercetat, iar în sesizare ar fi menționată o pretinsă "neglijență în serviciu” pentru că “ar fi părăsit neregulamentar calul”!

Ce a transmis Jandarmeria Română

Jandarmeria Română a reacționat atunci printr-un comunicat în care precizează că ”a fost constituită o comisie de cercetare disciplinară prealabilă”.

„În legătură cu imaginile apărute în mediul online, în care un jandarm a fost surprins într-o situație reprobabilă, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

Incidentul a avut loc în data de 1 decembrie a.c., în zona Pieței Presei Libere. Bărbatul în cauză este angajat al unității noastre. La intrarea în serviciu, acesta, împreună cu toți ceilalți colegi, au fost verificați de șeful nemijlocit, nefiind constatate situații care să împiedice executarea serviciului.

Pentru evitarea unor astfel de situații viitoare, a fost constituită o comisie de cercetare disciplinară prealabilă, în vederea aplicării măsurilor legale ce se impun. Jandarmeria Capitalei dezaprobă cu fermitate un astfel de comportament individual izolat, care aduce atingere onoarei şi demnităţii militare.

Ca de fiecare dată, instituția noastră se delimitează de orice formă de toleranță asupra încălcării legilor și a regulamentelor militare după care funcționează. Reiterăm faptul că nu vom tolera nicio formă de abatere de la principiile solide pe care este clădită instituția noastră și vom comunica, în continuare, cu celeritate, concluziile verificărilor pe care le-am demarat.

Vă asigurăm că Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București își desfășoară activitatea în interesul cetățenilor, al comunității și în sprijinul instituțiilor statului, exclusiv pe baza și în executarea legii.“, a transmis Jandarmeria Română. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel