EXCLUSIV  Jandarmi, SCENE ȘOCANTE la metrou. Vâlcu, întrebare-cheie după imaginile cu jandarmii / video

Imagini terifiante la metrou!

Trupele speciale au intervenit în staţie pentru prinderea unor huligani. Metroul a fost oprit în staţia Ştefan cel Mare, unde mai mulţi tineri au fost scoşi din tren şi încătuşaţi. 

Tinerii scoși din metrou sunt suporteri ai echipei Steaua şi Dinamo. Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române susţine că trupele speciale nu au folosit spray-uri lacrimogene.

Se duceau spre stadionul Dinamo

Suporterii Sud Steaua s-au deplasat astăzi către stadionul Dinamo, unde echipa CSA Steaua dispua un meci împotriva echipei Dinamo B, în etapa a patra din Liga 3. Aceştia au fost întâmpinaţi de mai mulţi jandarmi care au intrat peste ei în metrou.

Întrebare-cheie

Jurnalistul Val Valcu a lansat o întrebare-cheie după ce a văzut ce s-a întâmplat la metrou. Dacă jandarmii aveau anumite informații, de ce nu i-au așteptat la ieșirea din metrou? Călătorii au asistat la acțiuni violente, fiind puși în pericol. De ce suporterii nu au fost așteptați afară, la ieșirea din metrou pentru a fi prinși? Nu poți pune în pericol oamenii din metrou care nu au nicio legătură cu acest caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel