Jandarmeriţă, armă dispărută. Ionel Corbu, prim-procuror, detalii

Procurorul de caz care investighează cele întâmplate la protestul din 10 august a făcut precizări legate de arma pierdută a jandarmeriţei, în timpul incidentelor de la  protest. 

"Problematica cercetării urmează a fi examinată în ansamblul. Pot să vă spun că s-au solicitat documente care vizează modul de organizare a misiunii de asigurare şi restabilire a ordinii publice, în mod punctual cele prevăzute în normele interne şi conturate de prevederile Legii 550 ce conturează activitatea Jandarmeriei Române", a declarat prim-procurorul Ionel Corbu care se ocupă de ancheta referitoare la cele întâmplate în seara de 10 august, la Bucureşti, în timpul protestului din Piaţa Victoriei.

"Din câte ştiu, arma jandarmeriţei nu a fost găsită. Acest aspect face obiectul cercetărilor de la Parchetul Capitalei.  S-a început, iniţial, urmarirea penală in rem pentru purtare abuzivă, abuz în serviciu şi urmează să fie extinsă pentru neglijenţă în serviciu, în contextul în care cei doi au fost izolaţi de colegii lor", a declarat Ionel Corbu, prim-procuror militar. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel