#JandarmeriaAducePrimăvaraCuForţa. Se vor deszăpezi două spitale pentru copii

Efective ale Jandarmeriei Române vor acţiona joi, de 1 martie, pentru a deszăpezi cele mai mari spitale pentru copii din Bucureşti, sub sloganul #AducemPrimăvaraCuForţa! #JandarmeriaAducePrimăvaraCuForţa.

'Aducem primăvara cu forţa! De fiecare dată, folosim forţa pentru că suntem nevoiţi, nu pentru că ne dorim neapărat. O folosim pentru a proteja sau a ajuta. Aşa că mâine, pe 1 martie, ieşim în stradă, cu toată forţa, să deszăpezim cele mai mari spitale pentru copii, din Bucureşti, iar tu te poţi alătura nouă dacă doreşti', se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Române.

Acţiunile de deszăpezire vor avea loc la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii 'Grigore Alexandrescu' (ora 10,00) şi la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii 'Marie Curie' (ora 13,00). 

Valul de frig şi precipitaţiile sub formă de ninsoare vor persista în următoarele trei zile în Municipiul Bucureşti, iar stratul de zăpadă va ajunge, în medie, la 35 - 40 cm, reiese din prognoza meteo publicată, miercuri, de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

[citeste si]

Conform estimărilor meteo, în intervalul 28 februarie, ora 11:00, - 1 martie, ora 8:00, va fi ger în intensificare noaptea, când temperatura va coborî spre -17 grade, posibil mai scăzută, până în jurul valorii de -20 de grade, la periferie. Temperatura maxima va fi cuprinsă între de -8 şi -7 grade. În cursul zilei va continua să ningă, moderat cantitativ, iar grosimea totală a stratului de zăpadă, când va înceta ninsoarea, va fi în medie de 20 - 35 cm. Vântul va sufla în general moderat, cu rafale de 30 - 40 km/h, spulberând zăpada. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel