Jandarmeria: Protestatarii care nu au respectat dispozițiile privind Covid-19 vor fi identificați și amendați

Manifestanții care au ieșit în stradă sâmbătă, 20 martie, pentru a protesta împotriva măsurilor anti-Covid-19 și care nu au respectat legislația în vigoare vor fi identificați și amendați, spune Jandarmeria București.

Potrivit Mediafax, Jandarmeria spune și că vor fi sancționați contravențional și organizatorii manifestațiilor publice de protest care au avut loc sâmbătă în Piața Victoriei și Piața Universității, pentru că nu au luat măsurile necesare astfel încât să nu permită depășirea numărului maxim de 100 de participanți și pentru că nu au asigurat respectarea de către aceștia a celorlalte măsuri de protecție sanitară, în conformitate cu prevederile legale privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României.

În București și în mai multe orașe au avut loc manifestații împotriva restricțiilor impuse de autorități. În București protestatarii s-au adunat în Piața Universității, fără a purta măști și fără a respecta măsurile de distanțare și prevenție. Manifestații asemănătoare au loc și în Cluj, Brașov, Constanța și Galați.

VEZI ȘI: Proteste în România şi în Europa împotriva restricţiilor. Bogdan Chirieac, avertisment: E cel mai grav lucru care ar putea să aibă loc. Virusul nu e impresionat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel