Jandarm găsit împușcat în cap în sediul Jandarmeriei Teleorman

Un jandarm din Teleorman  a fost găsit împușcat în cap. 

Jandarmul se afla în sediul Jandarmeriei Teleorman. Colegii săi l-au descoperit împușcat în cap, în vestiarul subunității din Alexandria. Potrivit informațiilor, se pare că acesta s-a sinucis. Jandarmul s-a sinucis în ziua de 8 martie. Colegii săi l-au găsit mort la 23:50. El urma să intre de serviciu la ora 24:00. 

Bărbatul avea 41 de ani, era plutonier adjutant. Era căsătorit și avea un copil. 

În cadrul Jandarmeriei Teleorman a fost apreciat, primit mereu beneficii în bani, dar și avansări înainte de termen, datorită meritelor deosebite. 

Avansări și bonusuri pentru activitatea sa în Jandarmeria Română

Ion Oanță, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Teleorman și-a exprimat șocul generat de o asemenea veste tristă a dimineții. El a făcut declarații la Antena 3. 

”Suntem consternaţi de ceea ce a putut să se întâmple. Era unul dintre cei mai buni colegi din cadrul Detaşamentului Mobil, dovadă stând şi rezultatele obţinute în activitatea lui profesională. A fost recompensat cu sume în banii și diplome de merit, în 2016 a fost avansat în gradul următor înainte de termen. Psihologic a fost testat la 4 aprilie 2017, a fost declarat apt, deci nu avea probleme de natură psihologică” a precizat Lucian Oanță, la Antena 3. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel