JAFUL secolului. Al patrulea hoț, PRINS. Cine este

jaful-secolului-goana-nebuna-dupa-tablouri-18447894
jaful-secolului-goana-nebuna-dupa-tablouri-18447894

Al patrulea hoț din dosarul "Jaful tablourilor" a fost prins. Este vorba despre Adrian Pricop. Tânărul de 21 de ani a fost prins în baza unui mandat de arestare prin Interpol, în Marea Britanie. 

Adrian Procop este originar din aceeași localitate ca ceilalți trei inculpați în dosar. El este acuzat că a participat la organizarea și derularea furtului. A fost surprins de camerele de luat vederi.

"La data de 5 decembrie 2013, pe teritoriul Marii Britanii, a fost depistat şi arestat inculpatul P.A., unul dintre suspecţii cercetaţi de către D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală în cazul furtului de tablouri de mare valoare de la un muzeu din Rotterdam, Olanda. Prin rechizitoriul din data de 15 iulie 2013, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus trimiterea în judecată, în lipsă, a acestui inculpat, acesta fiind suspectat de săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi furt calificat cu consecinţe deosebit de grave. Inculpatul P. A. era urmărit internaţional în baza unui mandat european de arestare, emis de Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, la solicitarea procurorilor D.I.I.C.OT. Informaţia a fost transmisă de către autorităţile britanice Biroului Naţional Interpol din cadrul C.C.P.I. - I.G.P.R", a anunțat DIICOT.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel