Jaful de la bancă, demn de filmele de COMEDIE. Surugiu: Ăsta-i JAF de PROST

Un jaf s-a produs astăzi la o bancă din Capitală. Ce scria pe bilețelul dat de hoț casierei și ce părere are Iulian Surugiu.

Poliția Capitalei caută un bărbat care a jefuit, marți dimineață, o bancă din sectorul 2. Individul a fugit cu 10.000 de lei, după ce a amenințat-o pe una dintre casiere.

Nu erau clienți în acel moment, în agenție. Iar hoțul a apucat să-și ducă planul la bun sfârșit înainte ca femeia să apese butonul de panică.

Extrem de liniștit, bărbatul I-a înmânat un bilețel casieriței:

”Ai zece secunde să scoți toți banii din sertar... dacă te conformez ajungi acasă cu bine! Dacă faci un pas greșit te tai!”

Fără să facă alte mișcări bruște, femeia a început să scoată banii și i-a pus pe masă. Bărbatul a pus banii în rucsac și a plecat, fară să fi fost urmat de altcineva. 

Iulian Surugiu, reacție fermă

"Din păcate, dacă nu ar fi de râs, ar fi de plâns. Suntem într-o situație proastă și parcă de prin primăvară am spus, încă de când Poliția Română se lăuda cu scăderea infracționalității, pentru că oamenii stăteau în casă, am spus-o că vom avem o creștere și o dinamică foarte mare. Lucru care se întâmplă acum.

Din punctul meu de vedere, ăsta nu-i un hoț, hoț, o să vedem în câteva zile. Ăsta e un copil de vreo 25 de ani și mai mult teribilism. Ăsta nu e jaf de bancă, ăsta-i jaf de prost! Ferească Dumnezeu să asistăm la jafuri adevărate, cu arme letale și alte nenorociri", a declarat Iulian Surugiu, în direct la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel